Back to All Events

Zaposlitvena delavnica: Priložnost EU

  • Vetrinjski dvor 30 Vetrinjska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
eu 8.11.jpg

Zgrabi svojo priložnost v institucijah ali drugi državi EU ter začni zanimivo poklicno pot!

VABILO NA ZAPOSLITVENO DELAVNICO

Te zanima, kako lahko stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju institucije ali agencije EU? Razmišljaš o zaposlitvi v eni izmed držav članic? Bi kot državljan/-ka Evrope rad/-a soustvarjal/-a svojo prihodnost?

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks te vljudno vabita, da obiščeš zaposlitveno delavnico Priložnost.EU v Mariboru v četrtek, 23. 11. 2017, ob 16. uri Vetrinjskem dvoru.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijavi se TUKAJ.

► Predstavnik Informacijske pisarne EP v Sloveniji ti bo predstavil prizadevanja evropskih poslancev za mlade ter s tabo delil konkretne nasvete; izvedel/-a boš tudi, kako do pripravništva ali zaposlitve v Evropskem parlamentu; kako zaposluje sekretariat, kako politične skupine in kako svoje asistente poiščejo poslanci.

► Pojasnili bomo, kako izbira Urad za izbor kadrov EPSO: kako se prijaviš, pripraviš in uspešno prestaneš izbirni postopek za začetek kariere v izbrani instituciji ali agenciji. 

► Svetovalka mreže EURES ti bo pokazala, kje in kako iskati zaposlitev v državi članici.

► Predstavnica Zavoda Nefiks te bo usmerila, kako lahko na ravni EU v okviru neformalnega izobraževanja pridobivaš dragocene izkušnje za zaposlitev. Mladi sogovorniki pa bodo s tabo delili svoje študijske in delovne izkušnje iz drugih držav EU.

Odgovarjali bomo tudi na tvoja vprašanja.

Ne izpusti priložnosti in se nam pridruži.

Veseli bomo srečanja s teboj!