Back to All Events

Delat grem: Seminar prepoznavanja kompetenc v mladinskem delu

  • Mkc Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
delat grem 16.11..jpg

Seminar prepoznavanja kompetenc v mladinskem delu predstavlja enega izmed vsebinskih področij projekta Delat grem!, ki mladim v splošnem nudi različne vrste usposabljanj, preko katerih pridobivajo nove kompetence, ki jim pomagajo pri vključevanju na trg dela. Aktivnosti projekta Delat grem! temelji na metodah mladinskega dela in ker bi želeli to področje dodatno okrepiti, vas vabimo na seminar, kjer bomo preko deljenja svojih izkušenj oblikovali koncept spletnega brskalnika, ki bo služil za iskanje informacij o možnostih vključevanja v mladinsko delo.

Seminar je namenjen mladinskim delavcem_kam, prostovoljcem_kam in drugim posameznikom_cam, ki so povezani_e z mladinskim delom ali pa jih to področje dela zanima. Potekal bo v obliki dvodnevnega srečanja, v torek, 21. 11., med 10. in 19. uro ter v sredo, 22. 11., med 10. in 16. uro v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor.

Na seminarju bomo preko lastnih primerov iz prakse raziskovali področje pridobivanja in prepoznavanja kompetenc ter spremljanja učnih procesov v mladinskem delu. Študentke sociologije Filozofske fakultete UM pa nam bodo predstavile rezultate raziskave, ki so jo opravile na temo pomena pridobivanja kompetenc, kar nam bo služilo kot eno izmed izhodišč našega dela.

Skozi proces seminarja nas bo popeljal Sašo Kronegger, izkušen trener in moderator z mnogimi izkušnjami dela v mladinskem polju.

Hrana in nastanitev:

V torek bomo poskrbeli za kosilo in večerjo ter v sredo za kosilo, oba dni pa tudi za prigrizke med odmori. Za lažjo organizacijo vas prosimo, da v prijavnici označite morebitne prehranske posebnosti.

Prav tako vsem, ki ne prihajate iz Maribora, ponujamo brezplačno možnost prenočitve v Hostlu Pekarna (http://www.hostelpekarna.eu/), kar označite v prijavnici.

Prijave:

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 20. 11., do 10. ure dopoldne na tej povezavi: https://goo.gl/forms/FeCBYzydRlOUiyEn2.

Točen program seminarja boste prejeli ob prijavi. Za kakršna koli dodatna vprašanja in informacije smo na voljo na telefonski številki 051 659 929 ali na elektronskem naslovu tanja.veber@mkc.si.

V upanju, da se srečamo, vas v ekipi projekta Delat grem! lepo pozdravljamo!