Back to All Events

Turnir v Bubble nogometu

  • Salezijanski mladinski center Maribor (map)
BUBBLE-PRAVI-pravi.PNG

Pridružite se nam v eni najbolj zabavnih iger - Bubble nogometu.

Igralci se lahko preizkusite v enem najbolj zanimivih športov, kjer nogomet igrate oblečeni v ogromno napihljivo žogo! 

Brezplačen turnir bo potekal v ponedeljek, 30. 9. 2019 ob 16:00 na igrišču Salezijanskega mladinskega centra na Engelsovi ulici Maribor na kvalitetni umetni travi.

PRIJAVE: https://sites.google.com/view/bubble-nogomet-turnir/

Bubble (zorbing) nogomet je moderen urbani šport, ki v Sloveniji še ni zelo razširjen. Igra je preprosta, glavni cilj pa je zabava! Vsak izmed udeležencev ima oblečeno napihljivo kroglo - zorb, igralci se odbijajo, zabijajo, naletavajo, divjajo in se borijo s ostalimi tekmovalci s ciljem zadeti nasprotnikov gol. 

Organizacija: Priji špilat, Comon Maribor, MKC Maribor, SMC Maribor

KDAJ: 30. 9. 2019 / 16:00

KJE: Salezijanski mladinski center Maribor

Projekt je bil izbran v okviru natečaja Comon Maribor, pilotnega projekta participatornega proračuna za mlade.

COM'ON Maribor je pilotna izpeljava evropskega projekta, ki od leta 2018, ki ga je Komisija za mladinska vprašanja Mestne občine Maribor skladno določila za leto politične participacije mladih, poteka v sodelovanju s Festivalom Mladi Maribor.

Cilj projekta COM'ON Europe je prispevati k izboljšanju participacije mladih v lokalnem okolju skozi participativne mehanizme oblikovanja proračuna na lokalni ravni. S tem želimo spodbuditi ustvarjalnost mladih, povezovalnost, podjetništvo in razvoj skupnosti, ki zagotavlja okolje za načrtovanje varne prihodnosti mladih.

Earlier Event: September 28
Kitariada 2019