Back to All Events

Speed-friending: locals meet Erasmus

  • Pisarna 30 Vetrinjska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

 
53752221_3038641656161418_8466126563350413312_o.jpg
 

Opis za slovenske študente spodaj!

Association of Maribor students in collaboration with ESN MARIBOR brings you the so called “Speed-friending” event.

It’s based on the speed-dating rules from American movies, but with friends. You will have the opportunity to meet and chat with locals, ask them all sorts of questions and make new friends on the way.

This will enable you to discover our pretty little town from a different perspective, you will find out where locals party, how they spend their free time and of course, you will have the opportunity to share your wisdom, culture and experiences with them.

You will be able to chat with Slovenian students in pairs and after a few minutes, you will be seated with the next person.

The event is happening on 12. 3. 2019, in Pisarna.

The event is free, but the number of participants is limited, so you must apply. Registration for Erasmus students: https://goo.gl/forms/Rtfg24esMEW1jRh03

***SLO OPIS***

KMŠ v sodelovanju z ESN MARIBOR za vas pripravlja dogodek “Hitro prijateljevanje”. Ta temelji na že ustaljeni formi “speed-dating”, kot ga poznamo iz ameriških scenarijev.

Posedeni v paru lahko kramljate z Erazmus študenti in se po nekaj minutah presedete k drugemu. Za začetno tremo smo pripravili vprašanja in nekaj za pod zob.

Če te zanima, kje vse so bili in kam vse potujejo ter bi se rad oziroma rada pridružila njihovi dogodivščini, potem zagotovo ne smeš zamuditi te edinstvene priložnosti!

Erazmus so študenti iz tujine, ki preko izmenjave potujejo na različne študentske kampuse okoli sveta. Prihajajo iz različnih evropskih držav, s severa Afrike in tudi iz Azije. Seboj v nahrbtniku pa prinesejo ogromno dozo kulturnih različic in izkušenj.

Dogodek se bo odvijal 12. 3. 2019, v Pisarni.

Vstopnine ni, potrebna je le prijava zaradi omejitve mest.

Prijava za slovenske študente: https://goo.gl/forms/Nu5ruPtNGnEfO84q2

Vljudno vabljeni!

Later Event: March 12
Tečaj samoobrambe