Back to All Events

Zimska tabora za nadarjene učence (18.-21. 2. 2019)


  • Zveza prijateljev mladine Maribor 16 Razlagova ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

 
tabor.jpg
 

ZPM Maribor napoveduje tematska tabora za nadarjene učence v času zimskih počitnic na Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Temi sta kreativno pisanje ter tehnika in robotika. Tabor tehnike in robotike je skoraj poln in je možna le še kakšna prijava. Sprejemamo prijave na čakalno listo, v kolikor se bo sprostilo kakšno mesto.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kepanje, sankanje, pležuhanje, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

Tabora: KREATIVNO PISANJE in TEHNIKA IN ROBOTIKA

ZA KOGA?
ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA,
– ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju

CENA?
110,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 21. 2. 2019. Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice (Kriteriji_tabor_zima_2019). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2017.Subvencioniranje je možno samo za prepozne nadarjene učence.

PRIJAVA? 
IZPOLNJENA PRIJAVNICA z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in potrdilo o identifikaciji nadarjenosti. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, sprejemamo na ZPM Maribor do ponedeljka, 11. 2. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest (šteje datum prejema prijavnice). Tabor bo izveden, če bo dovolj prijav (najmanj trideset).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Earlier Event: January 30
Večerni pogovor o seksu in drogah
Later Event: February 1
Razpis Mladi za napredek Maribora