Back to All Events

7 kratkih kariernih nasvetov

  • Univerza v Mariboru Slomškov trg 15 2000 Slovenija (map)
KC UM slika 1-PRAVI.png

Karierni center Univerze v Mariboru vas v sredo, 2. 10. 2019 ob 13. uri v okviru festivala Mladi Maribor 2019 vabi na kratko brezplačno delavnico o ključnih kariernih korakih, s pomočjo katerih boste lažje in hitreje tlakovali svojo uspešno karierno pot. Delavnica bo na Univerzi v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, v dvorani Južni stolp. Predstavili vam bomo spletna orodja, s katerimi si boste lažje odgovorili, kakšne so vaše prevladujoče lastnosti, kakšno delovno okolje vam ustreza in kateri poklici so primerni za vas.

Delavnica je namenjena dijakom, študentom in diplomantom ter traja eno šolsko uro. Svetovalci Kariernega centra Univerze v Mariboru organiziramo in izvajamo brezplačna individualna in skupinska karierna svetovanja, predavanja in delavnice ter raznovrstne druge dogodke s področja karierne orientacije za dijake, študente in diplomante Univerze v Mariboru.

Aktivnosti so izvedene v okviru projekta »Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra Univerze v Mariboru«, ki je financiran s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS.

Organizacija: Karierni center Univerze v Mariboru

KDAJ: 2. 10. 2019 / 13:00

KJE: Rektorat UM, dvorana Južni stolp, Slomškov trg 15