Back to All Events

Korak čez prag: Kako do uspešnega LinkedIn profila

  • KMŠ - Klub mariborskih študentov 30 Vetrinjska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

 
49152921_2906613112697607_9086664782601256960_o.jpg
 

LinkedIn je spletno socialno omrežje, kjer se posameznik lahko povezuje s strokovnjaki iz svojega področja, širi svojo socialno mrežo znotraj svoje stroke ali izven nje, naveže stik s kadri v določenem podjetju in ustvarja svoj strokovni ugled na spletu. Med drugim je spletna stran namenjena tudi iskanju zaposlitve, saj predstavlja nekakšen brezčasen zaposlitveni sejem, kjer potencialni delodajalec lahko na enostaven način dobi pregled nad posameznikovim delom, izobrazbo in spretnostmi.

Na predavanju bo mag. Brigita Lazar Lunder spregovorila o:
• Zakaj bi morali biti tudi vi na Linkedin?
• Linkedin : Facebook ?
• Pri iskanju službe v Sloveniji še vedno najučinkovitejši LinkedIn
• 10 načinov kako uporabljati Linkedin za iskanje zaposlitve:
• Kako zgraditi vašo blagovno znamko na Linkedinu
• 7 Skrivnosti za privabljanje delodajalcev na vaš Linkedin profil
• Iskanje zaposlitve z novimi in izboljšanimi orodji na Linekdinu
• Kako najti prave kontakte za iskanje dela

Povedano bo podkrepila s praktični primeri, dobrimi praksami, izkušnjami in napotki iz prakse. Vsi udeleženci pa boste dobili tudi dodatna gradiva.

PRIJAVA: https://www.eventbrite.co.nz/e/korak-cez-prag-kako-do-uspesnega-linkedin-profila-tickets-54303701834

O predavateljici:
Svetuje slovenskim in tujim podjetjem pri učinkoviti uporabi LinkedIna. Podjetnica, ki je z LinkedInom v zadnjih 5 letih pridobila večino poslovnih priložnosti (ZDA, Avstralija, Anglija, Nemčija, Slovenija in Adriatic regija). Njen LinkedIn profil je med top 1% na svetu.

Ima več kot 25 letne v marketingu in prodaji izkušnje v različnih dejavnostih za priznane domače in tuje blagovne znamke: Združenje za direktni marketing Slovenije, Geodetski inštitut RS, Cankarjev dom, Uradni list RS, Hidria, IMP Klimat, Sava Tires, Studio Moderna, Europcar, Cankarjeva založba., Slovenijales Moskva, Globtour.

Podjetnica ki je z LinkedInom v zadnjih 5 letih pridobila večino poslovnih priložnosti (ZDA, Avstralija, Velika Britanija, Nemčija, Slovenija in Adriatic regija). Njen LinkedIn profil je med top 1% na svetu. Sodeluje z Mojo Video Marketing iz ZDA, Kompetenzteam Europa iz Nemčije, Chocolate Graphics iz Avstralije, Chinese American Scholars Association, in več podjetij iz Slovenije.

Earlier Event: January 12
C. G. Jung – Filozofija in psihologija
Later Event: January 15
Začetni tečaj smučanja