Back to All Events

Rok prijave: Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov

  • Srednja oblikovna šola Maribor 8 Park mladih Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Delat grem! vas v sklopu Kreativnih in kulturnih industrij vljudno vabi na usposabljanje: Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov, ki se bo pričela v torek, 19. junija ob 16. uri!

Na usposabljanjih Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov se bodo mladi seznanili z osnovnimi koraki grafičnega oblikovanja, ki jih potrebujejo za pripravo in oblikovanje plakatov. Poseben poudarek bo na oblikovanju koncertnega plakata in plakata za družabni dogodek. Na usposabljanjih se bodo seznanili z likovno kompozicijo in teorijo, razvijali bodo likovno in medijsko komuniciranje ter se naučili spoznavati sporočilnost likovnega jezika. Drugi del usposabljanj bo temeljil na kreativnem tisku, kjer bodo mladi spoznali material, tehnologije in tehnološke zakonitosti grafike.

Usposabljanja bo vodil priznan in večkrat nagrajen mladi kreativec in oblikovalec Miha Škerget.

Pričetek v torek 19. junija, ob 16. uri, v prostorih Srednje oblikovne šole Maribor, Park mladih 8, 2000 Maribor. Usposabljanja bodo predvidoma trajala štiri termine.

Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, ki nimajo statusa zaposlitve.

Usposabljanja so brezplačna!

V MALO ŠOLO GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA PLAKATOV se lahko/morate prijavite na elektronski naslov: info@delatgrem.si ali na telefonsko številko 051 659 929. Prijave zbirajo do ponedeljka 18. 6. 2018.

download.jpg
 
Earlier Event: June 16
24. obletnica KC Pekarna