Back to All Events

Trivia night - Okol' po svetu

  • ŠTUK 83 Gosposvetska cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
 
33806403_2148637541845448_8815555919912894464_o.jpg
 

Izpitno obdobje je pred vrati, kar pomeni, da boste kaj kmalu primorani spet cele dneve ždeti za kupi knjig. Da pa si pred napornim študij še zadnjič pošteno odpočijete misli, je Trivia night kot nalašč rešitev za to!

Veš, katera je najmanjša država na svetu? Veš, kje se nahajajo Niagarski slapovi? Iz katerega kontinenta izvira paradižnik?

Za en večer boste lahko odmislili študijske skrbi ter se v družbi prijateljev pomerili v poznavanju različnih kontinentov, saj bo tokratna Trivia izvedena na temo: »Okol' po svetu!«

Trivia night bo letos izveden v atriju za kavarno Štuk, kar pomeni, da se bo trivie lahko udeležilo še več ekip kot do sedaj. Ekipe se bodo pomerile v poznavanju svetovne zgodovine, geografije in pa nasploh v splošni razgledanosti. Posebnost tokratne Trivie pa je, da se boste tekmovalci lahko pomerili tudi v poslušanju zvočnih posnetkov iz sveta glasbe in filma, ki predstavljajo posamezne države in kontinente.

Pridružite se v torek 12. junija na Trivia nightu, ter se podajte na popotovanje med različnimi kulturami in kontinenti, ter se opremite z novimi koristnimi informacijami za potovanja, ki vas še čakajo.

Tekmujete v ekipah, ki so lahko sestavljene iz največ 4 članov. Najboljše tri ekipe prejmejo zanimive nagrade. Prijava ekip bo potekala preko spleta in sicer na naslednji povezavi: https://goo.gl/forms/2Lh1UdJNHWG3qQyo1