Back to All Events

Rok prijave za USPOSABLJANJE: MREŽENJE

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
 
img_0115.jpg
 

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste se spraševali na kak način pristopiti in navezati stik, kako se dobro predstaviti, kako se primerno urediti za nek dogodek, ali pa na primer ali se spodobi, da prvi vzamete hrano na javnem dogodku?

Na Delat grem! verjamejo, da ste se vsi že kdaj znašli v podobnih dilemah, zato pripravljajo 6 zaporednih srečanj s področja mreženja. Na praktičen način se boste spoznavali z osnovami poslovne komunikacije, oblikami komuniciranja, kako se vesti na javnih dogodkih ter kasneje naučeno tudi preizkusili v praksi.

Začeli bodo s sklopom 4 srečanj na MKC Maribor (Ob železnici 16, Maribor; 1. nadstropje):

  • Petek, 13.  4. ob 10.00: Poslovna komunikacija oz. posebnosti komuniciranja v  poslovnem svetu
  • Četrtek, 19. 4. ob 9.00: Kje, kdo, kako in zakaj komuniciramo oz. komunikacijski proces, mreže, vloge in kanali
  • Ponedeljek, 23. 4. ob 9.00: Kako, s čim in skozi kaj komuniciram oz. različne oblike komuniciranja (pisno, ustno, neverbalno) in vrste komuniciranja (pogajanja, predstavitev, sestanek in poslovni razgovor) 
  • Sreda, 25. 4. ob 9.00: Obleka naredi človeka (mar res?) oz. poslovni bonton in estetika ter etika komuniciranja  

Temu bo sledil obisk javnega dogodka po vaši želji, zaključili boste pa v ponedeljek, 7. 5., ob 10.00: Follow-up ali delimo spoznanja z drugimi (prav tako na MKC Maribor).

Podrobnejši opis posameznih srečanj najdete tukaj. Skozi usposabljanja vas bosta popeljali mag. Natalie C. Postružnik in Irena Dobnik, ki delujeta v okviru podjetja Insights. 

Da bi od usposabljanj lahko odnesli kar se da veliko, je zaželeno, da se udeležite celotnega sklopa usposabljanj, je pa možna udeležba tudi na posameznih srečanjih.

Prijave (ime, priimek, tel. številka, e-mail) zbirajo do četrtka, 12. 4., do 12. ure na tanja.veber@mkc.si ali 051 659 929, kjer so prav tako dosegljivi za vsa dodatna vprašanja.

Usposabljanja so namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju. 

Earlier Event: April 7
Dan za sodelovanje