Back to All Events

Rok prijave: Why the f*** is everyone so good at English?


  • Pekarna Magdalenske mreže 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
 
ang.jpg
 

V sredo, 18. 4. 2018, ob 18:00 uri si vabljen v INFOPEKO na prvo pogovorno srečanje v angleškem jeziku. Brezplačna srečanja so namenjena vsem, ki bi radi izpopolnili raven svoje angleščine in spoznali zabavna dejstva o Veliki Britaniji. 

Prijaviš se lahko do 17. 4. 2018 na naslov infopeka@infopeka.org ali 02 300 68 50, 041 481 246. Število mest je omejeno.

Prvo srečanje bo tematsko namenjeno hrani in pijači. Pogovorili se boste tudi o bogato uravnoteženih prehranskih britanskih užitkih, kot so Yorkshire pudingi in ocvrte čokoladice. 
Naslednja srečanja bodo vsebovala pogovore o filmih, literaturi, zgodovini, umetnosti in aktualni politični situaciji v Veliki Britaniji. Prav tako bodo lahko udeleženci predlagali svoje teme za pogovor.

Dobrodošli vsii ne glede na stopnjo predznanja angleškega jezika.

Pogovorna srečanja bo izvajala Esme Williams, EVS prostovoljka v Pekarni Magdalenske mreže, ki je diplomirala iz umetnostne zgodovine in angleške književnosti. Odraščala je v Bristolu, spoznala Škotsko, trenutno pa raziskuje Maribor. 

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

Later Event: April 18
CV klinika