Back to All Events

Rok za prijavo: Trening socialnih veščin


vikend trening.jpg

Po zimskem spanju je čas za Trening socialnih veščin - TSV (a.k.a. »spet se nam je skupaj na bolš poslabšal«). Dogodek bo potekal med vikendom (13. - 15. april), ko se boste preselili v kraj Elerji nad Ankaranom, kjer vas bo dodobra ogrelo pomladansko sonce, svoja pljuča pa boste napolnili s svežim morskim zrakom.

A, če je to nekaj zate, se sprašuješ? Glej, a si star med 15. in 20. letom? In želiš si spoznat nov, zabaven, zanimiv folk? Pa preko delavnic želiš bolj spoznat sebe in druge ljudi?
Ja potem itak, da je!

Število mest za prijavo je omejeno, zato pohitite s prijavami. Prijave se zbirajo najkasneje do 31. marca oziroma do zapolnitve mest.

KAKO SE PRIJAVIM?
Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico, ki se nahaja na spletni strani:
http://www.cpm-drustvo.si/aktualno/vabimo-vse-mlade-med-15-in-20-letom-k-udelezbi-na-treningu-socialnih-vescin/#gallery
in jo pošlješ na:

Društvo CPM Kersnikova 4 1000 Ljubljana
ali pošlješ sken podpisane prijavnice na mail.

KOLIKO?
Cena tri dnevnega TSV je 30€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?
Vse o tem kaj potrebuješ s seboj, informacije glede prevoza in ostale podrobnosti dobiš približno 14 dni pred odhodom na TSV po pošti na naslov, ki ga navedeš v prijavnici.

DODATNE INFORMACIJE
Če imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ še kakšne informacije glede TSV, lahko pokličeš na 01/438 22 10 ali na mobitel: 031/323 573 oziroma pošlješ mail na: lj-info@cpm-drustvo.si

Še več o Treningu socialnih veščin - TSV pa si lahko prebereš tukaj:
http://www.cpm-drustvo.si/programi/trening-socialnih-vescin-tsv/