Back to All Events

Seminar prepoznavanja kompetenc v mladinskem delu (2. del)

  • Mkc Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
seminar 20.2..jpg

Seminar prepoznavanja kompetenc v mladinskem delu predstavlja enega izmed vsebinskih področij projekta Delat grem!, ki mladim v splošnem nudi različne vrste usposabljanj, preko katerih pridobivajo nove kompetence, ki jim pomagajo pri vključevanju na trg dela. Aktivnosti projekta Delat grem! temeljijo na metodah mladinskega dela in ker bi želeli to področje dodatno okrepiti, želimo oblikovati koncept spletnega brskalnika, ki bo služil za iskanje informacij o možnostih vključevanja v mladinsko delo.

Vabimo vas na drugi del seminarja, kjer bomo v praksi preizkusili delovanje spletnega brskalnika, ki smo ga idejno zasnovali na prvem delu v mesecu novembru. Vabljeni ste tako novi udeleženci kot tisti, ki ste bili z nami že novembra.

Seminar bo potekal, v torek, 27. 2. 2018, med 10. in 15. uro v prostorih Mkc Maribor in je namenjen mladinskim delavcem_kam, prostovoljcem_kam in drugim posameznikom_cam, ki so povezani_e z mladinskim delom ali pa jih to področje dela zanima.

Cilj srečanja je testiranje spletnega brskalnika, ki bo mladim, ki iščejo priložnosti za pridobivanje novih izkušenj, znanj in kompetenc služil kot mesto, kjer bodo našli informacije o programih, projektih in organizacijah, kjer bodo to znanje lahko pridobili.

Skozi proces seminarja nas bo tudi tokrat popeljal Sašo Kronegger, izkušen trener in moderator z mnogimi izkušnjami dela v mladinskem polju.

V času našega dela bomo poskrbeli za kosilo in prigrizke med odmori. Za lažjo organizacijo vas prosimo, da v prijavnici označite morebitne prehranske posebnosti.

Prijave:

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 26. 2., do 10. ure na tej povezavi: https://goo.gl/forms/hTYstYzN8SAJhAHy1.

Za kakršna koli dodatna vprašanja in informacije smo na voljo na telefonski številki 051 659 929 ali na elektronskem naslovu tanja.veber@mkc.si; za več vtisov o našem delu na projektu lahko obišče spletno stran http://www.delatgrem.si/.

V upanju, da se srečamo, vas v ekipi projekta Delat grem! lepo pozdravljamo!


Earlier Event: February 26
Zimske počitnice (26. 2. - 2. 3. 2018)
Later Event: February 27
CUNJAMI - Misli eko, izmenjaj si obleko!