Back to All Events

Dodatna delavnica organizacijskega razvoja za mladinske organizacije v Mariboru


  • 2000 Maribor, Slovenia (map)
cnvos 23.1..png

Zaradi velikega povpraševanja bomo ponovili delavnico za razvoj mladinskih organizacij v Mariboru. Delavnica bo potekala 20. in 21. februarja 2018 v Mariboru (točno lokacijo vam bomo sporočili naknadno).

Udeleženci delavnic bodo preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost dodatnega individualnega svetovanja.

Delavnica poteka v sklopu projetka Organizacijski razvoj organizacij, ki delajo z malidimi ali za mlade, ki ga izvaja CNVOS skupaj s Civil Society Development Foundation iz Romunije in mrežo ENNA iz Bruslja.

Izmed vseh, ki so se ali se bodo udeležili delavnic, bomo izbrali 2 predstavnika, ki bosta aprila zastopala slovenske mladinske organizacije na zaključkni konferenci projekta v Bruslju.

Okvirni program:

Prvi dan – 10:00 do 17:00
Prvi dan bodo udeleženci spoznali osnove organizacijskega razvoja ter orodja in priročnik, ki so bili razviti v okviru projekta. Prek interaktivnih metod dela bodo razmišljali o svojih organizacijah in s pomočjo orodij v priročniku identificirali ključna področja, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti in nadgraditi svoje delovanje.

Drugi dan – 10:00 do 13:00
Drugi dan bo namenjen praktičnemu načrtovanju potrebnih ukrepov, ki jih organizacije lahko izpeljejo v roku enega leta in tako izboljšajo svoje delovanje. Skupaj bomo pripravili individualne načrte dela, pri uresničitvi katerih bo organizacijam na voljo tudi mentorstvo CNVOS-a.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Od udeležencev se pričakuje aktivna udeležba na obeh dnevih. Število mest je omejeno (šteje čas prijave, zato pohitite s prijavami). Za odmore in prigrizke bo poskrbljeno.

Več informacij:

Veronika Vodlan, tel: 01 542 14 22 in veronika.vodlan@cnvos.si

PRIJAVA:   TUKAJ