Back to All Events

Skok v tujino po študiju: izkušnje in nasveti – #wwwhmb no.79

  • KID KIBLA 9 Ulica kneza Koclja Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
URICE 12.2..jpg

Tokrat bo z nami na uricah Jerneja Božič, ki bo spregovorila na temo študentskih delovnih praks v tujini.

++++++++++++++++++++++

Med študijem nemalo študentov preplavi množica vprašanj in možnih načrtov o prihodnosti - pogosto se tako utrne želja po življenju in delu v tujini.

Sprva se lahko pot do tja zdi kar velik zalogaj, saj vključuje dosti tveganj - v kolikor imamo dovolj motivacije, dela v tujini ni težko najti. Kljub dobrim pripravam, vedno ostane delček neznanega, ki naredi izkušnjo dodatno vznemirljivo.

Jerneja Božič nam bo opisala lastne izkušnje pri iskanju delovne prakse na Portugalskem in kako se je le-ta prelevila v zaposlitev.

Jerneja je študentka, ki jo je želja po življenju in izkušnjah v tujini pripeljala do Portugalske, kjer je trenutno spletna razvijalka pri mladem podjetju. Večni sanjač in nočna ptica, ki jo vedno preganja čas. Ker se od računalnika težko loči, v prostem času dela tudi na osebnih projektih.

++++++++++++++++++++++

P.S.: Bi rad bil obveščen o takšnih in drugačnih zanimivostih v zvezi s Spletnimi uricami? Skoči na: http://wwwhmb.si/ in se prijavi na newsletter - kvalitetne informacije: takrat, ko jih potrebuješ.