Back to All Events

Mediacija - priložnost za razrešitev konfliktov in osebno zadovoljstvo

  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
mediacija.jpg

Sanjate o boljših odnosih?

Bi radi živeli polno in zadovoljujoče življenje?

Si želite lažjih dogovorov - morda z družinskimi člani ali sodelavci?

V kolikor ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, vas Mladinski kulturni center Maribor vabi na brezplačno predstavitev transformativne mediacije. Na predstavitvi boste spoznali kaj mediacija sploh je in zakaj predstavlja odlično priložnost za boljšo komunikacijo, mirnejše odnose in lepši vsakdan.

Ekipa mediatork vam bo približala proces mediacije, pojasnila njene koristi pred drugimi oblikami reševanja sporov, vam prikazala, kako mediacija poteka v praksi ter kam se lahko po pomoč v obliki mediacije v Mariboru obrnete.

Predstavitev bo potekala v četrtek, 28. septembra 2017, med 17:00 - 18:00 uro v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, Maribor.

Zaradi lažje organizacije in priprave predstavitve vas prosimo, da se na dogodek prijavite do ponedeljka, 25. septembra 2017, na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Predstavitev je izvedena v okviru 4. festivala Mladi Maribor, ki ga Mladinski kulturni center Maribor organizira med 22. 9. - 14. 10. 2017.  

Earlier Event: September 28
DELAVNICA: MOTIVACIJSKO PISMO