Back to All Events

PLESNA DELAVNICA: POWER YOGA (vsak torek)

  • Kulturno društvo Center plesa 7 Tkalski prehod Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
Power yoga.jpg

- Ta ura pravilnega dihanja in različnih vaj za moč in prožnost telesa ter sproščenega duha. Seansa neprekinjenega gibanja fizične hatha joge. Delavnica se prične z nekaj minutnim dihanjem v sedečem položaju, kateremu sledijo različne asane, ki prebudijo in sprostijo vso telo (predkloni, zasuki, raznožke, nagibi telesa, pozdrav soncu ...). Vrstni red asan se skozi sezono spreminja in nadgrajuje z različicami, vsaka seansa pa se zaključi s prijetnim sproščanjem v različnih ležečih pozicijah.

V času Festivala Mladi Maribor 2017 se lahko na Centru plesa udeležite ustvarjalnih delavnic različnih plesnih zvrsti (sodobna, modern, balet, jazz ter ulične zvrsti) ali rekreativnih delavnic yoge in pilatesa. Center plesa ponuja kakovostno izvajanje delavnic, ki jih vodijo izobraženi in izkušeni pedagogi. V hiši je prijazno, sproščeno in kreativno plesno okolje, vedno je na voljo tudi možnost strokovnega svetovanja mladim ustvarjalcem.

Za vse udeležence Festivala Mladi Maribor 2017 je prvi obisk delavnice brezplačen, ob vpisu za cel mesec ali več, pa lahko izkoristite 50 % popust za prvi mesec.

Prehodne prijave niso potrebne.

VEČ INFO: http://www.centerplesa.si/