Back to All Events

Kulinarične razglednice: Ne boršč, okroshka!

  • Zavod MARS Maribor Vetrinjska ulica 30, Maribor, Slovenia (map)

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci tujih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.
V maju in juniju bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Spet bomo ustvarjali v kuhinji, a tokrat se bomo počutili še posebej domače, saj nam bodo jedi predstavile in pomagale pripraviti gostje iz Portugalske, Francije, Španije, Grčije in Rusije. Pripravljali bomo njihove tradicionalne dobrote, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem zabavali.

Ruska kuhinja z Margarito in Lyubov

Kvas, sir, gobice in češnje? Zveni rusko? Pokukajmo v domačo rusko kuhinjo in se skupaj z Lyubov in Margarito naučimo pripraviti nekaj okusnih tradicionalnih, za nas eksotičnih ruskih jedi.

Za druženje in kuhanje v Kulinaričnih razglednicah so OBVEZNE PRIJAVE na: 041 380 708 (Svetlana) ali pradeno.svetlana@gmail.com, vsaj do torka zvečer pred izvedbo
CENA: 15 € - vključuje vse fine sestavine, znanje in vedenje, ki jih bomo delili z vami

Napovedujemo:
15. 6.: Tradicionalno slovensko (slovenska kuhinja)


Later Event: June 10
Maribor JE skatepark