Back to All Events

Rok za prijavo: Z marketinško-medijsko poletno šolo Energetike.NET do zaposlitve

  • Maribor, Slovenia (map)

Vabimo te na brezplačno poletno šolo, ki jo julija organizira medijska hiša Montel Energetika.NET v sodelovanju z družbo Energija plus. Šola je že tradicionalna in ne le da mladim vsako leto ponudi kvalitetna in praktična znanja o marketingu, komuniciranju, novinarstvu in drugih področjih v energetiki, omogoči jim tudi stik s potencialnimi delodajalci.

Rok za prijave smo podaljšali do 20. junija 2017. Upam, da nam lahko z objavo novice pomagate razširiti glas o naši poletni šoli, ki je že številnim udeležencem odprla vrata v svet energetike, kariernih priložnosti in zaposlitev. Veseli bomo tudi deljenja po internih kanalih.

Čeprav bo letošnja šola osredotočena na komuniciranje v energetiki, nanjo vabimo dijake in študente katerekoli smeri ali področja študija, saj verjamemo, da se lahko z izzivi energetskih družb soočijo tako naravoslovci kot družboslovci. Te konkretne izzive bodo letos podale Montel Energetika.NET ter družbi Energija plus in SODO. Udeleženci po koncu šole prejmejo tudi certifikate.

 

Later Event: June 20
12 mesecev na Češkem