Back to All Events

Na mivki v troje

  • Športni center Fontana 114 Gosposvetska cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Ekipa Kluba mariborskih študentov vas vabi na odbojkarski turnir NA MIVKI V TROJE.

Kdaj? 2. 6. 2017 ob 12.00 uri
Kje? Odbojkarska igrišča na ŠRC Fonatana (Gosposvetska cesta 114)

Turnir je namenjem vsem študentom, ki so navdušeni nad odbojko in želijo svoj dan preživeti v dobri družbi in tekmovalnem duhu. Glavni namen turnirja je druženje in sporostivetv študentov pred napornim izpitnim obdobjem. Za vse udeležence turnirja bo za hrano in pijačo poskrbljeno. Zmagovalna ekipa pa si bo prišlužila denarno nagrado v vrednosti 60 EUR. Prav tako so vljudno vabljeni tudi vsi, ki bi želeli turnir samo gledati in se podružiti na svežem zraku.

PRIJAVNINA:
Prijavnina na ekipo znaša 15 EUR in jo bo potrebno plačati na dan dogodka.
Ekipo lahko sestavljajo največ 4 igralci. Igralo se bo 3 proti 3, torej ima lahko ekipa tudi eno menjavo. Število ekip bo omejeno, zato se je potrebno prijaviti najkasneje do torka, 30. 5. 2017. Ekipe se lahko prijavijo na email naslov info@klub-kms.si.

V prijavi je potrebno navesti:
- ime ekipe
- imena in priimke članov ekipe
- ime in priimek kontaktne osebe

POTEK IGRE:
Po zaključku prijav bo na naši facebook strani objavljen razpored prvih tekem. Prve ekipe začnejo igrati ob 12.00. Igralo se bo torej 3 proti 3 na 2 dobljena seta do 15 točk. V primeru izenačenja, se odigra še tretji set do 10 točk. Sistem tekmovanja bo postavljen glede na število prijavljenih ekip.