Back to All Events

Brezplačni fitnes za študente v Fitinn Maribor


  • Fitinn Ulica Kneza Koclja, 2000 Maribor, Slovenia (map)

BREZPLAČNI FITNES TEDEN ZA ŠTUDENTE v FITINN MARIBOR

Celotni teden od 8.5. 2017 do 14.05.2017 ŠOUM v sodelovanju S Fitinn Maribor, v okviru Scufanega tedna zdravja, nudi prost vstop študentom v Fitinn studio Maribor.

Preizkusi enotedensko brezplačno vadbo brez vezave v Fitinn Maribor Studio.
Kako začneš?
• pridi v Mariborki Fitinn fitnes center
• prijavi se na tedensko testno vadbo
• treniraj en teden brezplačno brez vezave
• ne pozabi na športno opremo

Samo za nove stranke z veljavno študentsko izkaznico Univerze v Mariboru. Veljajo splošni pogoji poslovanja in hišni red podjetja Fitinn. Vrednosti ni mogoče izplačati.

Vsi, ki bodo v tem tednu obiskali fitnes, bodo sodelovali tudi v žrebanju za razne nagrade (2 mesečna karta za fitness, brisača ipd.).

FITINN 3x V SLOVENIJI.
Skrbimo, da boš fit. V Sloveniji lahko treniraš v treh Fitinn studiih. Poišči naš fitnes v Ljubljani (BTC City in Šiška) ali naš fitnes v Mariboru (Kolosej). Fitnes centri so odprti vse dni v letu, od 6.00 do 24.00.

TEŽKI ČASI SO MIMO.
V Fitinn fitnes studiu se potiš zaradi vadbe in ne zaradi cen. Pri nas plačaš samo za storitve, ki jih tudi zares uporabljaš. S članstvom za fitnes, ki stane 19,90 € na mesec, lahko na primer neomejeno vadiš na najsodobnejših fitnes napravah Precor in gym80 in neomejeno uporabljaš naprave za vadbo z lastno težo v Fitinnovi funkcionalni coni. Naši studii so odprti vsak dan od 6. do 24. ure, ženskam pa je za vadbo na voljo tudi poseben prostor, namenjen samo njim.