Back to All Events

KMŠ študentski frizbi turnir

  • Stadiona NK Pobrežje Kosovelova ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Ekipa Kluba mariborskih študentov vas vabi, da se nam pridružite na 2. KMŠ študentskem frizbi turnirju v torek, 23. 5. 2017 na travnatih igriščih Stadiona NK Pobrežje, na Kosovelovi ulici 12, ob 12.00 uri.

PRIJAVNINA: Brezplačno, vendar je število prijav omejeno (prijavi se lahko maksimalno 10 ekip, ki šteje največ 8 ljudi). Ekipe se morajo prijaviti najkasneje do nedelje, 21.5.2017 na email naslov helena.pauko@student.um.si ali telefonsko številko 040 23 53 16.

POTEK IGRE : Frizbi turnir, ki je namenjen tako začetnikom, kot tudi poznavalcev tega športa, bo potekal v formatu 5 na 5 mixed, kar pomeni, da ekipo sestavljajo tako fantje kot tudi punce. Pričetek dogodka ob 11.40 z namenom, da se razložijo osnovna pravila. Člani društva KMŠ bodo poskrbeli za popestritev dogodka in razlago pravil, poleg tega pa bodo nudili tudi pomoč pri učenju metov.

Tekme bodo v obsegu 15 minut. Za udeležbo so potrebna športna obutev ( če imate na voljo kopačke, jih prinesite s seboj) in oblačila, za prigrizke ter pijačo bo poskrbljeno. Priporočljiva točnost na kraju dogodka, da ne boste zamudili uvoda v sam turnir, ter zaradi poteka iger.

Do prizorišča sta na voljo avtobusni liniji 12 in 16.