Back to All Events

OKROGLA MIZA „SKOZI OČI PREKARIATA“ - Razmislimo skupaj!

  • Kibla Portal 40 Valvasorjeva ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
prekariat.jpg

Druga okrogla miza "SKOZI OČI PREKARIATA" bo v petek, 19. maja ob 18. uri v KIBLI PORTAL.

V primerjavi s prvo in drugo okroglo mizo, ima mariborka pomembno dimenzijo več. Prekarce bo vključevala v dveh delih. Uvodnem in zaključnem. Vmes pa bodo spregovorili raziskovalci in ljudje, ki se posvečajo zaščiti dela.

Skoraj vsak drugi delovno aktivni Mariborčan je prekarec. Skoraj vsak drugi delavno aktivni Mariborčan je pred istimi izzivi, kot ste vi, vaši prijatelji in družina. Pomembno je, da se dobimo. In da o prekarnosti spregovorimo skupaj. V družbi kolegov in raziskovalcev.

Pridružite se nam na okrogli mizi »Skozi oči prekriata« v petek, 19. maja 2017 ob 18:00 uri. Prijavite se lahko preko tega SPLETNEGA OBRAZCA. (Prijava je zaradi priprave prostora potrebna.)

Ob prekarcih in delavcih, ki bodo svoje izkušnje predstavili povsem neposredno in iz svoje izkušnje, bodo gostje še Goran Lukič, dr. Jože Mencinger, dr. Igor Šoltes, dr. Metoda Dodič Fikfak, dr. Rudi Klanjšek.

Dogodek soorganiziramo : Kulturno izobraževalno društvo KIBLA, Pekarna magdalenske mreže in Inštitut za študije prekariata.

Later Event: May 19
NEMOČ