Back to All Events

Rok za prijavo: Ekskurzija v Dresden in Prago

  • ŠOUM Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor (map)

Zavod za mladinsko popotništvo in oddelek za mednarodno sodelovanje ŠOUM te peljeta na strokovno ekskurzijo v Dresden in Prago! Obiščite češko prestolnico v najlepšem času leta in izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja.

PROGRAM EKSKURZIJE:
V noči iz četrtka na petek, 26. maja, se dobimo ob 00:00 in se odpravimo proti Dresdnu. Najprej si bomo skupaj ogledali prelepo prestolnico nemške zvezne dežele Saške - Dresden. Po ogledu bo nekaj prostega časa za kosilo in uživanje, nato pa se bomo odpravili proti raju za Instagram - Saško švicarskem naravnem parku! Tam bomo imeli čas za ogled osupljive pokrajine, najboljši selfie-ji pa bodo nagrajeni! Ko si napasemo oči, se odpravimo proti Pragi. Tam se razvrstimo po več-posteljnih sobah v hostlu A Plus Prague, ki se nahaja v neposredni bližini samega centra mesta. Tam bomo dvakrat prenočili. Po ogledu mesta v petek, sledi ogled Škoda muzeja in voden ogled Prage med plovbo po reki Vltavi v soboto ter ogled Apple muzeja v nedeljo. Poskrbeli smo, da bo vmes dosti prostega časa za počitek in izkušanje Prage v lastni režiji.

PRIJAVE IN CENA:
Cena ekskurzije znaša 65€, in vsebuje prevoz, prenočišče z zajtrkom in večerjo ter vstopnino za vse oglede!

Prijavite se lahko na info točki ŠOUM, Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor; delovni čas: V ponedeljek, torek, sredo in četrtek od 09.00 do 15.00 ure. V petek od 09.00 do 14.00 ure. Prijave sprejemamo do, vključno s sredo, 26.4. Pohitite, saj je število mest omejeno! Prijavljeni boste naknadno prejeli podroben opis in navodila glede ekskurzije.

Za več informacij pišite na vid.hrovat@soum.si ali pokličite na 041 895 591 (Vid Hrovat). V primeru premajhnega števila prijav, si pridržujemo pravico odpovedi ekskurzije in vračila plačane prijavnine.

Pridruži se nam in odCUFAJ v tujino!