Back to All Events

Rok: Obisk Evropskega parlamenta

  • Bruselj, Francija (map)

Kot udeleženka/ec projekta FAIR EMPLOYMENT te vabimo, da se nam pridružiš na naslednjem usposabljanju in motivacijskem ter strokovnem obisku Bruslja in Evropskega parlamenta, ki bo potekal od 26. do 29. marca 2017.

V ponedeljek 27. marca 2017 bomo obiskali bruseljske znamenitosti in se srečali s predstavniki mednarodne romske nevladne organizacije ERGO NETWORK ter si ogledali dogodke v sklopu EUROPEAN ROMA WEEK. To je sklop dogodkov, kjer obeležujejo pred praznikom Svetovnega dneva Romov, ki ga praznujejo vsako leto 8. aprila teden prej v Bruslju.

V torek, 28. marca 2017 se bomo v Evropskem parlamentu srečali z Evropsko poslanko Tanjo Fajon in imeli pogovor o projektu in delu EU institucij.

Na brezplačen motivacijski in strokoven izlet se prijavite preko spletne prijavnice. https://goo.gl/forms/RmgCKLzHYbxauvGm1

Prijavnico za motivacijski izlet izpolnite najkasneje do petka, 10. marca 2017, do 12. ure.

Za vse podrobnejše informacije v zvezi z obiskom, se lahko obrnete na Žiga Štajnbaherja, strokovnega sodelavca Združenja Epeka (

e-pošta ziga@epeka.si ali gsm 031/786-343).


Vsi udeleženci morajo imeti s seboj veljavno osebno izkaznico ali potni list. Udeležba na ekskurziji je na lastno odgovornost, zato morajo imeti vsi udeleženci izleta urejeno evropsko kartico zavarovanja!

Prevoz, nočitev in zajtrk v hostlu so plačani. Denar potrebujete le za hrano in pijačo ter morebitne vstopnine (Atomium med 7 € in 10 € različno za študente, upokojence in zaposlene v primeru nakupa skupinske karte).

ODHOD:
- 26. marec 2017 ob 18. uri v Mariboru (izpred ROMANI KAFENAVA, Gorkega 34) in
- 26. marec 2017 ob 20. uri v Ljubljani (Študentski KAMPUS, Pivovarniška 6).

POVRATEK:
-28. marec 2017 v popoldanskih urah odhod iz Bruslja, prihod v Slovenijo 29.3. zgodaj zjutraj.

V pričakovanju snidenja, vas lepo pozdravljam!

Za več inforamcij smo vam na voljo potom e-naslova: ziga@epeka.si oz. na 031-78-63-43.