Back to All Events

COM'ON EUROPE: Izpolni anketo, zadeni nagrado, izboljšaj mesto!


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
comON.png

Si star_a med 15 in 29 in živiš v Mariboru? Sodeluj v zelo kratki anketi, ki bo pomagala pri izboljševanju Maribora in drugih evropskih mest: www.bit.ly/ComOnEurope.

Si mladinski delavec_ka ali kako drugače sodeluješ z mladimi? Prosimo, pomagaj nam razširiti dostop ankete do različnih skupin mladih v Mariboru!

Com'ON Europe je evropska platforma za participatorni proračun za mlade, ki smo jo vzpostavili v 7 mestih, ki so oz. še bodo nosila naziv Evropske prestolnice mladih (Torino, Cluj-Napoca, Braga, Solun, Cascais, Varna in Maribor).

Cilj projekta, ki je podprt s strani programa Erasmus+, je ustvariti "odprtokodni" okvir za evropska mesta, ki razumejo pomembnost izvajanja procesov participatornega proračuna, ki mladih ne obravnava samo kot ustvarjalce in pobudnike, temveč tudi kot akterje (so)odločanja v lokalnih okoljih.

Anketo v Mariboru izvaja MKC Maribor, rezultati bodo po (primerjalni) analizi podatkov v vseh vključenih mestih objavljeni na www.mkc.si.  

Vsak, ki izpolni anketo, je po želji vključen v žrebanje za nagrade:

- 2 vstopnici na Untold Festival 2018 v Cluj-Napoci (Romunija), ki je bil leta 2016 izglasovan za najboljši veliki festival v Evropi in

- 5-krat po 2 vstopnici za koncerte po tvoji izbiri v SALONU UPORABNIH UMETNOSTI ali art café & club Wetrinsky (v njihovi produkciji).

Earlier Event: December 22
FAK 2017 (festival alternativne kulture)
Later Event: December 27
Forma3 – kiparska delavnica