Back to All Events

POT DO USPEHA: Mikro+Polo

  • Pisarna 30 Vetrinjska ulica Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Neomejen plačan dopust? Brezplačni zajtrk na delovnem mestu? Delo od doma? Otroci in hišni ljubljenčki v službi? Sliši se skoraj neverjetno, a vendarle se to dogaja tudi pri nas.

Zaključek programa »AKADEMYA kompetenc za 21. stoletje« bomo sklenili z osrednjim gostom, ki ima izredno vizijo o prihodnosti in razvoju podjetništva ter korporativne kulture. Z nami bo Marko Podgornik, direktor podjetja MIKRO+POLO, podjetja, ki ga zasleduje geslo, da so drugačni, sproščeni in igrivi. Podjetje, ki v zadnjih letih žanje velike uspehe na področju delovanja, inovativnosti, hkrati pa redno vračajo družbi v obliki pomoči socialno šibkejšim. In so družinsko podjetje.

Marko bo z nami delil izkušnje iz prve roke, kako je voditi takšno podjetje, predvsem pa nam bo predstavil, ker so priložnosti in možnosti, da tudi sami ustvarimo ali ustvarjamo v takšnem okolju. Mikro+polo je največji dobavitelj laboratorijske opreme v Sloveniji Mikro+Polo, kjer dajo veliko na dobro počutje zaposlenih, od brezplačne prehrane, do neomejenega števila dni plačanega dopusta, omogočajo delo od doma, zaposleni pa lahko v službo pripeljejo tudi svoje otroke ali celo pse.

Udeležba je povsem brezplačna, verjamemo, da se ob zaključku letošnjega programa »AKADEMYA kompetenc za 21. stoletje« vidimo v velikem številu.

KDAJ: 15.12.2017, ob 18. uri
KJE: Pisarna, Vetrinjska ulica 30, Maribor

Projekt sofinancira Mestna občina Maribor.