Back to All Events

MARŠeva avdicija

  • Radio MARŠ 4 Tkalski prehod Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
marš 9.11..jpg

Bi rada soustvarjala medijske vsebine v varnem zavetju kreativnega kaosa? Pridruži se nam, izklesaj svojo radijsko osebnost in sezi do devete vasi! MARŠ spet vabi, priteguje in poučuje posameznike/-ce in skupine, ki imajo kaj povedati, da to povedo celemu Mariboru preko 95,9 MHz.

Iščemo novinarke, govorke, glasbene opremljevalke in tehnice.
Bi rada intervjuvala tisti band, ki ti ne gre iz glave? Kaj pa koga drugega? Spremljaš študentsko politiko, posamična znanstvena področja, svetovna gibanja? Se rada izražaš pisno? Pridi na avdicijo za novinarko.

Si mojstrica v brskanju za novo kvalitetno in raznovrstno glasbo, ki ji na drugih radijskih postajah ni namenjenega veliko etrskega časa? Želiš določati, katera glasba je vredna etra MARŠ in točno kdaj ter v kakšnem vrstnem redu se bo vrtela? Navduši nas kot glasbena opremljevalka.

Obožuješ kablovje? Veš, da je prah električno prevoden? ProTools, Logic ali Cubase? Ledvička, osmica, vsesmerni: veš, kaj mislimo? Kul. Pridi med tehnice.

Bi rada s svojim žametnim glasom zapeljevala poslušalstvo (in jim ob tem še kaj zanimivega povedala)? Si glas razuma, pomirjujoča, po potrebi odrezava, cinična? Si za našo špikerko, napovedovalko, bralko.

Bi rada bila priča tradicionalnemu zapiranju vrat in odpiranju piksne v eter?

Priznaj, da bi se rada preizkusila v snemanju jinglov.

Bi rada spoznala batmana?

(Hja, te zadnje stvari pridejo na vrsto nekaj časa po uspešni avdiciji … )

Dokažite se v torek, 14. 11. 2017, ob 10.00, ali v sredo, 15. 11. 2017, ob 13.00, ali v četrtek, 16. 11. 2017, ob 17.00 v mansardi stavbe Tkalka / Weaver (Tkalski prehod 4, 200 Maribor).

Predhodne najave niso potrebne.

Več informacij na spletni strani:

http://radiomars.si/poziv-za-programske-vsebine-avdicija-2017


Za več informacij pišite na info@radiomars.si, ali kličite na 083/888-888.

* Zgoraj uporabljeni izrazi, zapisani v slovnični obliki ženskega spola, so uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za vse spole.