Back to All Events

Logika človeškega obnašanja - uvodna delavnica

  • Kulturni inkubator 18 Koroška cesta Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
logika 6.11..jpg

KAJ?
Vsako vedenje ljudi je logično. Na delavnici bomo skozi nekatere teoretične okvirje in izkustvene vaje iskali odgovore na vprašanja o zapletenih človeških reakcijah. Učili se bomo notranjih psihičnih mehanizmov, v katerih je logika človeškega delovanja. Skušali bomo razvozlati lastno vedenje in vedenje drugih.
Znanje in veščine pridobljene na delavnici vam lahko služijo za izboljšanje komunikacije in odnosov pri delu z mladostniki in drugimi ljudmi.
Na delavnici bo priložnost, da skozi vaše primere iz prakse in življenja, s pomočjo psihološke razlage, razumete ozadje vedenj.

PRIMERI IZ PRAKSE?
Zakaj nekateri ljudje vedno zamujajo?
Kako lahko razumemo neučakanega človeka?
Kaj se skriva za vedenjem nekoga, ki je v skupini vedno tih?
Kaj je v ozadju prepirljivosti?

KAKO?
Delavnica predstavlja uvod v cikel delavnic, ki bo potekala v zaupnem vzdušju manjše skupine do 15 ljudi. V tem ciklu imajo udeleženci priložnost, da pridobijo zelo uporabna znanja in veščine, ki jih potrebujejo pri delu z mladostniki.
Delavnica je brezplačna.

KOMU?
Delavnica je namenjena vsem, ki delajo z mladostniki.

KDAJ?
Začetek 14. 11. 2017, od 13:00 do 15:00 ure.

KJE?
Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, 2000 Maribor.

KDO?
Delavnico organizirata Mladinski kulturni center Maribor in Psihoterapetska ambulanta Pamina.
Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, psihoterapevt s 30 letnimi izkušnjami na področju svetovanja in psihoterapije. Dela kot psihoterapevt in strokovni vodja v Psihoterapevtski ambulanti Pamina. Ob tem izvaja pedagoško in preventivno delo v zavodih in podjetjih. Redno gostuje v oddaju Dobro jutro (na RTV Slo).

PRIJAVA?
Zaradi poteka delavnice v manjši skupini je obvezna prijava na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.
 


Earlier Event: November 14
MARŠeva avdicija
Later Event: November 14
Odpiramo občinski žakelj presenečenj