Back to All Events

Skupinska in individualna strokovna pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja

  • INFOPEKA 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)
motnje-hranjenja-4-293x300.jpg

Vabimo te na informativno srečanje za vključitev v »Skupino za pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja« v novem šolskem/študijskem letu. Srečanje bo potekalo v sredo, 25. 10. 2017, ob 17:00 v prostorih INFOPEKE.

 

Moje telo, moj zapor.

Obiskov ne sprejemam.

Trpim.

Ne jem.

Jem brez kontrole.

Ekstrem.

 

Hrana! Prijatelj in sovražnik hkrati.

Rana v meni, rastlina postajam.

Apatičen akrobat življenja.

Nič. K temu stremim.

Je to vse?

Epilog iščem!

Nihajni krog. Ga lahko razklenem?

»Jadra razpni, pomagal ti bom.« Pravi šepet v daljavi. Ali v glavi? Sledim.

Aroma ponovno razglaša življenje.

V skupini, kjer se mladostnice in mladostniki srečujete na štirinajst dni skozi šolsko/študijsko leto, ti v prvi vrsti ponujamo razumevanje, podporo, strokovno pomoč in priložnost, da spoznaš, da s svojim problemom nisi osamljen_a. Pomoč je brezplačna, anonimnost zagotovljena!

Na informativni razgovor vljudno vabljeni tudi starši, prijatelji, partnerji, sodelavci, profesorji in drugi, ki ste si blizu z osebo z motnjami hranjenja in ji želite pomagati. Prav vi ste lahko pomemben motivacijski dejavnik pri okrevanju osebe z motnjami hranjenja.

Psihosocialna pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja in njihovim staršem v naši organizaciji izvaja psihoterapevtka integrativne psihoterapije Vasja Smole Dubrovnik, prof. def.

Individualno svetovanje mladim z učnimi težavami, težavami v komunikaciji in medsebojnih odnosih

Te pestijo učne težave, težave v komunikaciji in medsebojnih odnosih? Želiš izvedeti več o sebi in življenju nasploh, se s kom posvetovati, ko si v težavah?

Vabljen_a v popoldanskem času v INFOPEKO na prijateljski, zaupen in hkrati strokoven pogovor. Pokliči ali piši, da se dogovorimo za termin na infopeka@infopeka.org ali 02 300 68 50, 041 481 246.

Pomoč je brezplačna, anonimnost zagotovljena!

Individualno svetovanje izvajata zunanji strokovni sodelavki, mag. Alenka Barbirič, prof.def., ped. spec. in mag. Vesna Likovnik Gorjup, prof. def., ped. spec.

Vabljen_a! Saj veš, včasih pomaga že to, da ti nekdo prisluhne.